Kako sam zaradjivao novac tokom studiranja

by Admin

Dodatna zarada za studente

Tokom studentskih dana uradio sam smešnu stvar. Stvar koju drugima ne bih preporučio da urade ali koja je ipak ispala dobro. Bio sam na prvoj godini fakulteta, i upravo sam završavao prvi deo projekta kada je stigao moj željno iščekivani studentski kredit.

Narednih nekoliko nedelja sve se za mene promenilo a sve to zahvaljujući što sam otkrio kako da trgujem binarnim opcijama. Moj prijatelj mi je poslao link da isprobam binarne opcije. On je bio zainteresovan da proba ovaj novi oblik onlajn trgovine i želeo je moje mišljenje o određenom web sajtu, samo da bi još jednom proverio i da ja saznam da li je to legalno.

Uradio sam to za njega, ali u svom tom pregledavanju završio sam tako što sam se upecao i uložio prilično veliki deo mog studentskog kredita na trgovački račun. Srećom sve se pozitivno završilo po mene. Nisam izgubio moj novac, niti sam se navukao i potrošio sve što imam, već sam naučio kako da profitabilno trgujem binarnim opcijama i uspeo sam da isplatim moje prve dve godine na univerzitetu, životne troškove, za samo dva meseca prilično intezivne trgovine.

Binarne opcije su u osnovi jednostavan instrument trgovine. U odnosu na druge vrste trgovine vi ne profitirate samo od investiranja u sredstva koja rastu. Binarne opcije su drugačije. Vi možete profitirati od tačnog predviđanja da li će sredstva trgovine rasti ili opadati. Tako da nije važno šta se događa na tržištu, vi možete profitirati i kada vrednost raste i kada opada.

To je zato što vi ne posedujete sredstva sa kojim trgujete već predviđate pravac kojim će se ona najverovatnije kretati. Druga velika prednost za trgovinu binarima u odnose na druge instrumente je ta da kada trgujete binarnim opcijama vi znate pre nego što postavite trgovinu koliko možete da profitirate ako trgovina ide u vašu korist i koliko možete izgubiti. Šansa da lako zaradim učinila me je opuštenijim što se tiče uloženog dela mog studentskog kredita.

U svakom slučaju ispalo je da sam prilično dobar u trgovini ovim opcijama jer sa svom kompleksnošću sa kojom sam bio suočen kao trgovac i zbog toga što sam bio pomalo fanatik za istraživanje, ispostavilo se da je lako provesti većinu dana analizirajući vesti, prateći ekonomske podatke, istražujući korelaciju između sredstava trgovine a onda povezujući ih sve zajedno u trgovinu od jednog ili dva sata sa kojom sam izabrao da trgujem.

To je moj savet za sve nove trgovce, ne ulazite u trgovanje na slepo, da bi vaši predosećaji u vezi trgovine bili tačni, svakoga dana pratite vesti koje su vezane za sredstva kojima trgujete i pratite cenu akcije tih sredstava. Što bolje radite ovo više ćete dobiti. Garantovano.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x