Uspešna priča o binarnim opcijama na iqoption.com

by Admin

Bila sam u teškoj finansijskoj situaciji, kada sam prvi put naišla na trgovinu binarnim opcijama. Nedavno sam se razvela, brinem o dvoje dece i radim posao na kome ne mogu napredovati a sve to za minimalnu zaradu.

Provodila sam večeri ispred monitora, pokušavajući da sklopim nova prijateljstva u raznim čet sobama. To je bilo stvarno depresivno vreme. Jednog dana naišla sam na reklamu sajta IQoption. Čitajući članak o IQoption.com konačno sam kliknula na njihov sajt i njihove ponude su me zaintrigirale.

Ja sam prilično oprezna osoba, zasigurno nisam tip koji pada na obećanja i mogućnost velike zarade novca. Ali u stanju u kom sam se nalazila u to vreme ja sam jednostavno pošla za tim, i sada moram reći da dugujem puno toga tom stanju zato što je trgovina binarnim opcijama iskreno promenila moj život.

Binarne opcije su zapravo pojednostavljeni obrazac trgovanja koji se svodi na dva pravca; gore, ili dole. To je to. Prema tome vi imate svu složenost samih tržišta, možete trgovati valutama, robom, deonicama i indeksima ali bilo koju od ovih trgovina većina početnika može savladati. Sve što treba uraditi je da tačno predvidite da li će sredstva koja ste odabrali za trgovinu, rasti ili opadati. I najbolje od svega je što postoji toliko puno sredstava trgovine koje možete odabrati da njima trgujete, tako da možete primeniti svoja znanja na tržišta i od toga profitirati.

Oduvek sam se bavila aparatima i tehnologijom iako sam retko mogla da priuštim stvari koje sam proučavala, bila sam verni pratilac svih novih tehnologija, od kad stignu na tržište i kako funkcionišu. U vreme kad sam počela da ulazim u binare Samsung se pokazao stvarno dobrim u odnosu na Apple, iako nije preuzeo prvo mesto od iPhone, nekoliko njegovih uređaja dobili su stvarno pozitivne komentare i velik broj cenjenih tehničkih magazina i blogova su počeli da se pitaju da li je vreme za Apple skoro isteklo.

Moje prve trgovine binarima su bile PUT trgovine (što znači da sam predvidela da će vrednost Apple-a opasti, i da će to biti veoma profitabilno za mene, ali još nisam shvatila pravilo da ne treba rizikovati veću sumu novca sa računa na mogućnost jedne trgovine!)

Da skratim ovu priču, oni su me isplatili i ja sam zagrizla udicu. Provela sam dosta vremena istražujući tržišta, otkrivajući ekonomske pokazatelje i sredstva korelacije, ja sam malo fanatik za kompjutere kada treba nešto istražiti i sva ta istraživanja primeniti na trgovinu binarima, to će vam pomoći, uzmite to od mene, ili sami istražite ako već sami niste otkrili ekonomske pokazatelje i sredstva korelacije.

Trgovina binarima je bila veoma dobra za mene, zaradila sam 15.000$ za moja prva tri meseca trgovine i pobrinula se za mnoge dugove koje sam usput pokupila. IQoption je dobar broker za trgovanje.

Njihov servis za klijente je uvek bio od koristi i brzo je odgovarao na bilo koji zahtev koji sam imala tokom trgovanja. Da budem iskrena nisam sigurna zašto više ljudi ne zna za binarnu trgovinu. To je definitivno bilo vizionarski put za mene. I moja deca sada govore svojim prijateljima da sam ja poslovna žena!

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x