Povlačenje novca sa IQ Option

by Admin

IQ Option je jedan od najpoznatijih brokera na tržištu i kompanija koja ima na hiljade zadovoljnih klijenata iz celog sveta. Zbog njihove pozadine u IT i finansijskim poslovima, osnivači IQ Option znali su prilično dobro šta se očekuje od njih i došli su sa platformom koja je munjevito osvojila svet binarnih opcija.

Mnogobrojne nagrade kojima je nagrađena ova kompanija u proteklih nekoliko godina pokazuju da je njihova vizija bila apsolutno tačna u predviđanju potreba trgovaca u ovom digitalizovanom svetu. Međutim, ono o čemu mi ovde želimo da diskutujemo je kako povući novac sa IQ Option. To je ono što treba da znate kada povlačite vaš novac. Čitajte i edukujte se pre trgovanja!

Bezbednost

Kao što očekujete od brokera ovakvog renomea, povlačenje novca može da se izvrši pomoću nekoliko različitih metoda. Bank wire (bankovna transakcija), kreditne kartice (Visa i MasterCard) i nekoliko e-Wallet (brza i sigurna naplata putem interneta) (Webmoney, Skrill, Neteller, …) su tu da vam omoguće brz i lak pristup vašem novcu.

Najvažnije je da su sve ove transakcije potpuno sigurne, pošto ih nadgleda IQ Option Scam Inspection, a to dokazuje nekoliko različitih nagrada kao što je nagrada za najbezbednijeg brokera u 2014. godini.

Broker je takođe licenciran od strane CySEC-a, što znači da ispunjava sve zahteve Evropske Unije i da može da vodi svoje poslovanje u svakoj od država članica. Trgovci, revizori i finansijski eksperti prepoznali su kvalitet usluga ove kompanije, tako da vi apsolutno nemate razlog za brigu – samo uživajte u vašoj trgovini.

Zahtevi

IQ Option ne uključuje nikakve naknade, tako da sve dok se broker brine za vas budite uvereni da ćete primiti svaki dinar na vašem novčanom računu. Imajte na umu da zavisno od servisa preko koga želite da povučete novac tražiće vam se različiti dokumenti kao što je kopija lične karte, pasoša ili računa za struju.

Zastupnik kompanije će vas možda kontaktirati u vezi zahteva za povlačenje novca, ali ako niste sigurni, uvek možete kontaktirati njihov veliki potrošački servis i saznati sve.

Kao što smo već opisali u našem IQ Option Review iz 2017. godine, iznos minimalne sume za povlačenje je izuzetno nizak – samo 2$. To vas uverava da nikada nećete imati probleme prilikom pristupanja vašim novčanim sredstvima i to stavlja ovog brokera iznad mnogih drugih kompanija koje zatevaju da minimalno povlačenje bude sto i više dolara.

Pročitajte: Zašto je kod brokera binarnih opcija podizanje novca tako komplikovano

Zaključak

I na kraju dolazimo do zaključka da je povlačenje novca kod ovog brokera – brzo, lako i veoma pouzdano. Najvažnije je to da vam ova tražena suma neće stajati na putu dok trgujete na ovoj platformi, iako imaju jedan od najnižih limita za povlačenje novca na tržištu.

Međutim to nije jedina karakteristika koju vredi spomenuti, tako da imate još mnogo toga da otkrijete o ovoj uspešnoj kompaniji. Najbolji način da to uradite je da otvorite račun sada i uverite se koliko su ovi ljudi zapravo pouzdani.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

159 comments

aleksandar sr 23. септембра 2017. - 15:37

Imam problem oko uloga u realan račun. Pomoc

Reply
Admin 24. септембра 2017. - 20:44

Kako možemo da pomognemo? Opišite konkretnije u čemu je problem.

Reply
SNJEZANA ZIRDUM 8. децембра 2017. - 11:50

KAKO DA OTVORITI DEMO ACOUNT

Reply
Admin 10. децембра 2017. - 10:10

Na našem sajtu u svakom tekstu imate link „Otvorite besplatan demo račun“, kliknite na taj link. Kada vam se otvori stranica, kliknite na plavo dugme „Open your free demo account“. Unesite vaš email i password, a zatim kliknite na Create an Account.

Reply
Stefan 13. октобра 2017. - 13:42

Zanima me sledece. Kako da podignem zaradu? Dozvoljeno mi je samo da povucem onoliko koliko ulozio?

Reply
Admin 13. октобра 2017. - 16:21

Jeste probali da podignete preko Skrilla, Netellera ili Webmoneya?

Reply
Zombi 26. октобра 2017. - 00:11

Jel mozete malo detaljnije da pojasnite kako ide povlacenje novca na karticu?
Koliko moze da se povuce u zavisnosti od uplate? Pr. uplaceno je 50$, pretvoreno u 200$, da li je moguce povuci 100?
Da li banke uzimaju neku proviziju za prenos novcanih sredstava? Ako da, koliko?
Koliko dugo traje prenos novca na karticu?

Reply
Admin 9. новембра 2017. - 09:56

Naravno, proces je sledeći:
1. Prijavite se na vaš nalog
2. Otvorite withdrawal stranicu
3. Izaberite metod za povlačenje
4. Unesite iznos
5. Kliknite na zeleno dugme withdrawal funds
6. Prenos novca traje 1-3 dana

– Za povlačenje novca predlažemo da koristite viza elektron karticu banke Intesa ili koristite online procesore kao što su Skrill, Netewer, Webmoney ili Wire transfer. Minimalan iznos za povlačenje je 2$, a maksimalan milion.
Napomena: internet kartice banke Intesa koriste se samo za plaćanje i refundaciju novca. Zato neki ne mogu da povuku više novca od uloženog. Ovakve kartice nisu predvidjene za prijem sredstava. Pre nego što izvadite karticu, informišete se u banci o njenim mogućnostima. Za IQ Option treba vam kartica koju možete da koristite i za prijem i za slanje sredstava. Bankarske provizije nisu veće od 1%.

Reply
Relja Lazovic 28. новембра 2017. - 11:11

Dobar dan svima. Pocetnik sam sa binarnim opcijama, pa bi mi terbao neki savjet. Otvorio sam demo racun i vjezbam polako.
Kada budem hteo da otvorim pravi racun postoji li mogucnost otvaranja bankovnom tansakcijom jer nemam kreditnu karticu? Hvala.

Reply
Admin 29. новембра 2017. - 14:30

Poštovani, za deponovanje sredstava treba vam kredina kartica. Na bankovni račun možete jedino povlačiti novac.

Reply
Karlo Čergić 23. јануара 2018. - 21:25

Da li mogu da koristim karticu koja nije na moje ime?

Reply
Admin 29. јануара 2018. - 11:34

Možete koristiti samo karticu sa imenom koje je navedeno na nalogu.

Reply
stefan 7. децембра 2017. - 20:29

zanima me vase misljenje o binatex-u posto sam cuo da nisu regulisani od strane cysec-a vec su samo regulisani za ruske drzavljane , za bintex sam saznao na youtube kanalu online zarada i tutoriali i tamo je prikazan celokupni postupak isplate i sajt je obelezen kao proveren ali sam takodje citao na raznim stranim sajtovima da binatex nije od poverenja
sta vi kazete o ovom brokeru?

Reply
Admin 10. децембра 2017. - 10:23

Naš savet je da se držite IQ Option. Oni su trenutno najveći broker na svetu, a samim tim to vam je i garant da se iza cele priče ne krije prevara. A što se Binatex-a tiče, nemamo konkretne informacije u vezi njih.

Reply
Danijela 10. децембра 2017. - 20:37

Postovanje, htela bih otvoriti realan racun na IQ OPTION, zanima me da li debitna kartica Visa elektron banke Intese je kartica preko koje mogu bez ikakvih problema vrsiti uplate i isplate? Takodje,na demo racunu sam radila u dolarima,da li se moze upaltiti iznos u eurima pa samim tim,dobijati i potencijalna zarada u eurima. Zanima me i vreme za koje novac moze da legne na moj racun? Unapred hvala na odgovoru.

Reply
Admin 11. децембра 2017. - 11:07

Kartica Visa elektron radi bez ikakavih problema, tako da možete je slobodno koristiti. Najbolje bi bilo da otvorite novi nalog, pa da prilikom prvog depozita za podrazumevanu valutu izabere euro. Prenos novca traje od 1-3 dana.

Reply
Danijela 14. децембра 2017. - 20:35

Postovanje,zanima me da li postoji vremenski rok nakon otvaranja realnog racuna nakon koga se mogu povuci sredstva?Unapred hvala na odgovoru.

Reply
Admin 17. децембра 2017. - 12:42

Ne postoji. Možete povući kad god želite.

Reply
Dijana 16. децембра 2017. - 18:31

Postovani,interesuje me da li u Srbiji funkcionise Skrill, Neteller ili Webmoney i kako otvoriti racun

Reply
Admin 17. децембра 2017. - 12:38 Reply
Dijana 16. децембра 2017. - 18:34

I jos jedno pitanje ako uplatimo depozit sa visa card Credite Agricole 100 $ moze da se povuce samo depozit a i ne profit kako sam shvatila.Da li moze profit na drugu tu karticu Skrill….Malo mi to nije jasno.

Reply
Admin 17. децембра 2017. - 12:49

Najbolje bi bilo da prvo pitate u banci da li vaša kartica podržava prijem novca. Ako podržava, možete povući i depozit i zaradjeni novac. Ako ne podržava, novac možete povući preko Skrilla, Netellera ili Webmoneya.

Reply
sladjan 23. децембра 2017. - 19:07

Vidim da moze da se kupi bitcoin kakva je procedura i dali se daje public key iz moj jaxx novcanik ili u pitanju je nesto drugo

Reply
Admin 24. децембра 2017. - 13:52

Trguje se isto kao i sa drugim valutnim parovima. Ne daje se key.

Reply
sladjan 31. децембра 2017. - 20:33

pa onda kako da povucem zaradjeni Bitcoin, OBJASNITE

Reply
Admin 1. јануара 2018. - 10:07

Zarada se povlači na isti način kao i za druge valutne parove. Kliknite na withdraw font, izaberite način na koji želite da povučete (kartica, skrill, webmoney, netewer, wire), unesite iznos i druge podatke koji se traže i kliknite na veliko zeleno dugme. Posle 1-3 dana novac će biti na vašem računu.

Reply
Dijana 24. децембра 2017. - 15:53

Postovani
Kad ide verifikacija naloga da li posle uplate depozita.I da li moze da se povuce novac ako nije verifikovan nalog

Reply
Admin 24. децембра 2017. - 16:25

Proces verifikacije radi se pre povlačenja novca. Verifikacija služi da zaštiti vaš nalog od neovlašneg podizanja novca. Verifikovan nalog je do te mere zaštićen da čak i da neko sazna vaše podatke za prijavu, neće moći podići novac jer IQ Option koristi temeljan proces validacije prilikom svakog novog povlačenja. To znači da se novac može podići samo na karticu koju ste vi dodali. Ovaj sistem eliminiše mogućnost da neko ukrade novac sa vašeg naloga. Ako želite da koristite novi način plaćanja, potrebno je da ponovo uradite verifikaciju. Da biste završili verifikaciju, podrebno je da pošaljete skeniranu ličnu kartu i račun za struju ili vodu. Račun je potreban radi dokazivanja prebivališta. Jednostavno pošaljite ova dokumenta korisničkoj podršci, a oni će za vas aktivirati novi način plaćanja.

Reply
stefan 29. децембра 2017. - 15:21

da li KYC dokumente treba da posaljem na noreply@iqoption.com jer sam sa tog gmail-a dobio kod za verifikaciju

Reply
Admin 1. јануара 2018. - 10:00

Nije taj meil. Pošaljite na support@iqoption.com

Reply
Nikola 3. јануара 2018. - 12:59

Da li, ukoliko uploadujem sredstva sa kartice, moram na istu karticu i da ih vratim nakon transakcije ili moze i opcija povrata sredstava na skrill?

Reply
Admin 3. јануара 2018. - 13:38

Možete povući na Skrill, ali prethodno morate uraditi verifikaciju.

Reply
Jovan 3. јануара 2018. - 14:47

Ne radi skrill u Srbiji..

Reply
Admin 3. јануара 2018. - 14:57

Od prošle godine kod dan više nije podržana Skrill kartica, ali i dalje radi sa našom i Payoneer karticom. Više detalja imate ovde: https://ivanzna.com/skrill-kartica-payoneer-kartica/

Reply
Dijana 8. јануара 2018. - 01:42

Da li postoji neko da je povukao profit?Dosta je zamrseno, interesuje me kompletna procedura korak po korak.Koji racun prvo otvoriti, puno pitanja imam. Hvala

Reply
Admin 8. јануара 2018. - 08:59

Možda deluje na prvi pogled, ali sve je poprilično jednostavno. Otorite za početak demo nalog i neko vreme testirajte naše strategije. Kad budete sigurni da ste razumeli kako funkcioniše sama palatforma, javite se da vam damo dalje instrukcije.

Reply
Dijana 8. јануара 2018. - 18:42

vec oko mesec dana sam na demo nalogu, аli ne toliko aktivno.trenutno imam visa elektron debitnu karticu credit agricole sa kojeg bi mogao da se uplati depozit,

Reply
Admin 9. јануара 2018. - 09:33

Novac ulažete u gornjem desnom uglu gde piše deposit:
1
U nastavku izaberite metod plaćanja, unesite željeni iznos i kliknite na Proceed to payment.
2

Verifikacija je isto jednostavan proces, ali ne bih vas sad dodatno zbunjivao. Kad vam zatraže verifikaciju javite se i pomoći ćemo vam i oko toga.

Reply
Sanja 14. августа 2018. - 10:36

Postovani,

nemam racun od struje, vode na mom imenu. Da li je to problem?

Reply
Admin 14. августа 2018. - 10:43

Pošaljite izvod iz banke za poslednjih mesec dana. Bitno je samo da se vidi vaše ime i prezime i adresa.

Reply
Nikola 11. јануара 2018. - 22:15

Pozdrav, kolko se placa provozija pri kupnji neke kripto valute?

Reply
Admin 12. јануара 2018. - 07:51

Zaračunava se odmah prilikom kupovine. Sama platforma dosta je jednostavna, tako da najbolje je da otvorite demo nalog i sami testirate pojedine opcije. Verujem da ćete za 15 minuta ukapirati praktično sve kako funkcioniše.

Reply
Nikola 12. јануара 2018. - 10:05

Zasto ako zeim kupiti neku kriptovalutu i na grafu stoji da je cijena npr. 2.00€, ja kupijem po 2,12?
Jel to ta provizija?
Jer i prilikom kupnje mi se uzme 10% od uplacenog iznosa.

Reply
Nikola 12. јануара 2018. - 10:08

Znaci ako sam dobro shvatio…. prilikom kupnje se naplacuje 10% provizije. To je ok. Ali zasto se onda jos kad se kupije ne racuna trenutna vrijednost kupnjene valute, nege se prikaze da je kupljeno po visoj cijeni (a ne ona koja je na grafu)?

Reply
Admin 12. јануара 2018. - 15:43

Da, to je provizija. Verovatno mislite na spreed? To je takodje neka vrsta provizije. IQ Option je mnogo bolji za trgovinu valutnim parovima. Kraće traje trgovina i manje su provizije, a zarada je odlična. Treba vam samo dobra strategija.

Reply
Sanja 14. августа 2018. - 13:26

adresa? adresa u lk mi je jedna a racun za struju glasi na drugu adresu

Reply
Admin 14. августа 2018. - 14:19

Jeste probali da im pošaljete tako? Ako vas odbiju možete probati sa izvodom iz banke ili možete otvoriti nalog na ime od nekog od rodjaka. Bitno je samo da verifikujete nalog, a kasnije novac možete podizati na vaš Skrill ili Neteller nalog.

Reply
vedran 12. јануара 2018. - 07:05

Izlazi mi poruka “ the number you are tayping for verifay is blacklisted for verification “.
Sta da uradim kako bi za rsio verifikaciju do kraja ?
Koristim 064…mts

Reply
Admin 12. јануара 2018. - 07:53

Pokušajte sa drugim brojem ili kontaktirajte podršku na support@iqoption.com

Reply
Predrag 17. јануара 2018. - 18:08

Pozdrav.Primam penziju preko Intesa banke,imam devizni racun.Dobio sam i Visa elektron karticu.Htio sam da uplatim na IQ option novac,da igram na realnom racunu,ali nece da mi primi karticu,odnosno broj kartice.Kartica je aktivna.O cemu se radi?
Hvala na odgovoru..

Reply
Admin 29. јануара 2018. - 10:52

Najbolje da kontaktirate banku i vidite u čemu je problem. Kartice banke Intesa rade bez problema.

Reply
Predrag 18. јануара 2018. - 19:12

Resio sam ovo sa karticom,medjutim samo mi otvara uplate za VIP..Kako da promenim za obicnu uplatu..?

Reply
Admin 29. јануара 2018. - 11:12

Na istoj stranici uplaćuju i klasični i VIP korisnici, razlika je samo u iznosu koji uplaćuju. Izaberite manji iznos i pratite dalje korake.

Reply
Stivi 18. јануара 2018. - 22:10

Meni je receno da Visa Internet moze da se koristi iz a withdrawal (naravno sluzbenici banke nisu base delovali kao da znaju previse o ovome). Jel moze neko ko je probao da potvrdi ovo? Jel uspeo neko da kupi neku valutu, i nakon ostvarene zarade, da povuce novac nazad na karticu tj. na devizni racun sa kojim je povezana? Ili moram da cekam Visu Elektron?

Reply
Admin 29. јануара 2018. - 11:16

Internet kartica predvidjena je samo za plaćanje i refundaciju. Za povlačenje treba vam Visa Elektron.

Reply
Nikola 23. септембра 2018. - 11:47

Postovani, da li mogu da placam i da podizem novac sa Visa Elektron?

Reply
Admin 25. септембра 2018. - 09:04

Možete plaćati i podizati onoliko koliko ste uložili. Zaradu preko toga možete podići preko Skrilla i Netellera.

Reply
Nesa 22. јануара 2018. - 23:30

Pozdrav, koja je procedura gasenja naloga, vidim da nalog nakon neaktivnosti ulazi u “dormant“ account i naplacuje se 50 evra mesecno ako sam razumeo? I da bih ugasili account moramo da posaljemo dokumenta?

Reply
Admin 29. јануара 2018. - 11:24

Ne postoji nikakva naplata ako ne koristite nalog. Radi svoje sigurnosti možete povući sredstva i ukloniti karticu. Za potpuno gašenje kontaktirarte IQ Option podršku na support@iqoption.com

Reply
Mihajlo 26. јануара 2018. - 18:31

Zanima me dali se moze povuci novac na Master Card ako je deponovan Ethereum sa nekog inernet novcanika, tj. rudarenjem nakupim Ethereum a kod vas pretvorim u euro pa prebacim na Master Card?

Reply
Admin 29. јануара 2018. - 11:38

Ethereum nije podržan od strane IQ Option. Za deponovanje sredstava možete koristiti Visa i Master Card kartice, Skrill, Neteller, Webmoney i Bitcoin.

Reply
Danilo 14. априла 2019. - 19:24

Da li mogu uplatiti i podici novac sa master kartice i koliko mogu podici

Reply
Admin 26. априла 2019. - 15:33

Možete uplatiti master karticom. Karticu možete koristi samo za refundaciju sredstava, zarada se diže preko Skirlla i Netellera.

Reply
Mihajlo 29. јануара 2018. - 12:49

Ako to uradim sa bitcoin?

Reply
Admin 29. јануара 2018. - 12:52

Onda možete povući. Morate samo prethodno uraditi verifikaciju kartice.

Reply
Nele 29. јануара 2018. - 18:38

Pozz. Da li može da se koristi Visa Electron debitna kartica od Erste banke za depozit i povlačenje zarade? Hvala unapred.

Reply
Admin 30. јануара 2018. - 08:07

Nismo je koristili trebalo bi da može. Isti tip Intesine kartice radi bez problema.

Reply
Bojan 5. фебруара 2018. - 16:10

Zdravo! Ja imam Telenor Banka mastercard i Euro Banke mastercard pa da li moze da uplati na iq option i binatex? Hvala

Reply
Admin 5. фебруара 2018. - 16:12

Nismo koristili njihove kartice. Ako neko ima iskustva slobodno neka napiše ili vi probajte pa nam prenesite iskustva. Hvala

Reply
Bratislav 5. фебруара 2018. - 21:16

Postovanje , zanima me dali sa Viza elektron karticom banke Intesa mogu da povlacim zaradjen novac sa IQ option , ili samo depozit ? , taj deo mi nije jasan., I sledece pitanje naprimer ako ubacim depozit 100€ i napravim recimo 10.000€ , cisto dajem primer 🙂 ,dali taj novac mogu da povucem u celosti? , dali postoje tu neka ogranicenja ? , inace da pohvalim vas sajt i vas trud i drago mi je da postoji neko kod nas da sve to lepo objasni. ,
Hvala i svako dobro samo nastavite.

Reply
Admin 6. фебруара 2018. - 07:36

Možete povući sav zaradjeni novac, nije bitno koliko ste uložili. Gornji limit je milion evra. Hvala na pohvalama!

Reply
Bojan 15. фебруара 2018. - 19:32

Pozdrav.
Zeleo bi da uplatim sredstva za kupovinu valute koristeci Payoneer mastercard medjutim odbija mi transakciju.
Dali Vam je poznato zasto?
Hvala

Reply
Admin 16. фебруара 2018. - 09:37

Kontaktirajte podršku na meil support@iqoption.com

Reply
Alex 15. фебруара 2018. - 21:11

Pozz. Interesuje me kako se placaju porezi na tu vrstu prihoda. Da li se to prijavljuje ili ne i do kog iznosa? Neko ko je povlacio novac i ko ima iskustva.

Reply
Admin 16. фебруара 2018. - 09:35

Ova vrsta zarade oporezovana je zakonom na kapitalnu dobit. Oko detalja raspitajte se kod najbližeg knjigovodje.

Reply
Boban 21. марта 2019. - 08:32

Imam običnu karticu Banke Intese. Tj. nemam devizni račun. Dali se prilikom uplate depozita (recimo u dolarima) automatski prilikom skidanja sa kartice izvrši konvertovanje sa dinara u dolare ili je potrebno da otvorim devizni račun u banci?
Unapred zahvalan.

Reply
Admin 22. марта 2019. - 13:21

Konverzija se vrši automatski.

Reply
Stefan 19. фебруара 2018. - 14:04

Pozdrav, ja imam MasterCard debitnu karticu (Eurobank), pa me zanima, da li je moguce uplatiti IQ option, i da li je moguce povlacenje novca sa tom karticom? Hvala unapred!

Reply
Admin 19. фебруара 2018. - 14:27

Za plaćanje može se koristiti bilo koja Visa i MasterCard kartica, a za povlačenje najbolje da se raspitate u banci da li je podržana takva mogućnost. Pozovite besplatan call centar Eurobanke na 0800 1111 44.

Reply
Danijela 2. марта 2018. - 00:53

Postovanje, Zanima me da li se novac sa platforme bez ikakvih problema moze povlaciti na Visa katicu banke Intese ( preko nje sam vrsila uplate na platformu bez problema) i koliko radnih dana se ceka? Procitala sam razne negativne komentare vezano za povlacenje nivca na Visa karicu, zanima me da li tu postoji ikakav problem i ako postoji, koju karticu da otvorim u tu svrhu? Unapred hvala na odgovoru!

Reply
Admin 5. марта 2018. - 07:32

Izvadite Visa Electron karticu banke Intesa ona je najbolja za ovo. Obrada zahteva za povlačenje novca traje do 3 radna dana.

Reply
lazar 2. марта 2018. - 13:09

zdravo,dobio sam jednu informaciju od prijateljice koja trguje na iq option i kaze da svaka transakcija se placa 500$,a postoji mogucnost da se cek posalje na kucnu adresu,ali dostava kosta od 500$-1000$,koliko je to istina

Reply
Admin 5. марта 2018. - 08:02

Povlačenje na karticu je besplatno i traje najduže 2-3 dana. Wire Transfer je nešto skuplji i košta 50$, ali nema potrebe da plaćate 50$ ako imate karticu.

Reply
Danijela 2. марта 2018. - 17:01

Takodje me zanima da li je prilikom verifikacije onavezno poslati racun za struju ili vodu jer ja na svoje ime ne primam apsolutno ni jedan racun. Sve pohvale za Vas rad!

Reply
Admin 5. марта 2018. - 07:46

Na počeku obavezna je samo verifikacija telefona, a kasnije verovatno će vam zatražiti skeniran pasoš i račun za struju. Mesto računa za struju možete im poslati izvod ili izjavu iz banke. Bitno je samo da se vidi vaše ime i prezime i adresa.

Reply
Sanja 20. марта 2018. - 11:20

Zanima me kako da se posalje racun sa struju kad ja zivim privatno, racuni se vode na gazdu a adresa na koju sam prijavljena sam na rodjakinu adresu.
Molim za pomoc iobjasnjenje.

Reply
Admin 26. марта 2018. - 13:15

Pošaljite izjavu ili izveštaj iz banke sa vašim imenom i prezimenom i adresom iz lične karte.

Reply
Milica 3. марта 2018. - 00:37

Molim Vas za pomoc.. uplatila sam depozit sa visa elektron kartice(komercijalna banka), medjutim sa tom karticom mogu samo da placam ali ne i da podizem novac. Imam i devizni racun ali mi je rekla u banci da tu karticu sa deviznim racunom ne mogu povezati. Da li ce oni moci da mi uplate na devizni racun i sa njega da podignem novac?

Reply
Admin 5. марта 2018. - 07:55

Možete povezati nalog sa drugom karticom, ali najbolje je da kontaktirate njihovu podršku support@iqoption.com jer treba da se uradi verifikacija kartice. Povlačenje na bankovni račun košta 50$, tako da nije isplativo.

Reply
Vladimir 5. марта 2018. - 11:43

Postovani,
Vec neko vreme istrazujem I ono sto me zanima je:Kada uplatim depozit sa visa elektron banka Intesa recimo 50 EUR I posle hocu da povucem profit na istu koje je npr. 250 EUR dali cu moci povuci svih 250 EUR ili cu biti ogranicen visinom depozita?

Reply
Admin 5. марта 2018. - 14:21

Možete povući samo do visine depozita, a ostatak preko Skrilla ili Netellera. Više detalja imate na ovom linku: https://blog.iqoption.com/en/how-do-i-withdraw-to-the-card/

Reply
NENA 12. марта 2018. - 12:30

POZDRAV
INTERESUJE ME DA LI MOZE INTERNET KARTICOM DA SE UPLATI NOVAC ZA TRGOVANJE I DOBILA SAM NAZNAKE OD BANKE ZA ISPLATU PREKO DEVIZNOG RACUNA ILI JE POTREBNO DA OTVORIM RACUN NA SKRILL PA PREKO TOGA DA MI SE UPLACUJE ZARADJENI NOVAC.

Reply
Admin 12. марта 2018. - 12:35

Bolje otvorite Skrill. Na karticu ne možete povući više od visine depozita, dok na Skrill nema ograničenja.

Reply
Novica 13. марта 2018. - 01:43

Pozdrav zanima me da li mogu da koristim racun u sberbanci, kao i da li mogu povuci zaradjeni novac bez tih racuna npr., za struju, ili vodu.. posto nemam bas nista na svoje ime.. Unaprijed hvala..

Reply
Admin 26. марта 2018. - 13:09

Može, naravno. Pitaje samo u banci koja kartica prihvata prijem novca iz inostranstva. Možete priložiti izjavu ili izveštaj iz banke sa vašim imenom i adesom.

Reply
Sanja 22. марта 2018. - 11:36

Koja druga kartica moze da se koristi za deposit a da nije Banke Intese?

Reply
Admin 26. марта 2018. - 13:22

Danas sve banke imaju karticice koje podrihvataju prijem novca iz inostranstva. Pre par godina to nije bio slučaj. Ja sam navikao na Intesu jer ona je prva bila koja je pružala sve mogućnosti.

Reply
Sanja 23. марта 2018. - 12:04

I jos jedno pitanje. Deposit moze da se povuce na bankovnu karticu koju smo koristili a dobit sa skrill kartice pa da se prebaci na bankovnu. E sad, da li moze ( posto skrill ne radi u srbiji) da se umesto skrill-a koristi Payoneer kartica ili neka druga?

Reply
Admin 26. марта 2018. - 13:28

Skrill kartica više ne radi u Srbiji, ali to vas ne sprečava da i dalje koristite Skrill kao sistem plaćanja. Skrill ima opciju povlačenja novca na bankovni račun. Tu možete navesti vaš račun iz Srbije ili Payoneer račun. Više detalja imate na ovom linku: https://binarneopcijezarada.com/registracija-i-otvaranje-skrill-naloga-deponovanje-i-povlacenje-novca-sa-skrilla/

Reply
Miladin 14. априла 2018. - 20:31

Da li može da se deponuju zarađena sredstva na internet karticu Intesa banke?

Reply
Admin 15. априла 2018. - 10:21

Možete povući do iznosa koji ste deponovali, a sve preko toga mora na Skrill ili Neteller.

Reply
Marcela 25. априла 2018. - 22:48

Zanima me da li je ovo istina ili laž?
Htela bih da probam ovakvu vrstu trgovine ali se plašim da i tu ima nekakve prevare.Da li je ovo 100% istinito i isplatljivo?

Reply
Admin 26. априла 2018. - 08:41

Reč je o potpuno legitimnom načinu zarade ali ne baš tako jednostavnom. Predlažemo da za početak otvorite demo nalog i neko vreme tesitirate razne strategije. Na demo nalogu imate sve mogućnosti kao na pravom, samo što ne ulažate svoj novac nego trgujete sa virtuelnim. Sa pravim novcem krenite tek kad primetite da ste pronašli dobitnu strategiju. Neke od naših strategija možete pogledati ovde: https://binarneopcijezarada.com/category/strategije/

Reply
Marcela 26. априла 2018. - 13:06

Hvala.
Samo me jos interesuje da li sa Visa karticom mogu i da uložim i da podignem novac?

Reply
Admin 26. априла 2018. - 14:53

Visa kartica može da se koristi za ulaganje i podizanje, ali samo do iznosa koji ste uložili. Na primer, ako sa karticom uložeti 50 evra ne možete podići više od tog iznosa. Za povlačenje većih iznosa potreban je Skrill nalog. Imate ovde uputstvo: https://binarneopcijezarada.com/registracija-i-otvaranje-skrill-naloga-deponovanje-i-povlacenje-novca-sa-skrilla/

Reply
Ivan 13. јуна 2018. - 11:42

Postovanje zanima me jedno kome mogu da se obratim za iq option ostvario sam zaradu od 10 eura i drugi put od 2 eura uradio sam transakciju sa iq option na moj racun pise da se uspesna a novac mi nije legao na racun a na email pise da je uspesno?

Reply
Admin 13. јуна 2018. - 11:48

Kada ste povukli novac? Na koji način je izvršen depozit i na koji način je povučen? Može malo više detalja.

Reply
jelena 16. јуна 2018. - 21:10

postovanje pre nekoliko dan sam probala da izvrsim depozit (da ulozim) sa kreditnom karticom visa ali nije bilo uspesno da li je to razlog jer nisam aktivirala profil.
pozdrav.

Reply
Admin 27. јуна 2018. - 08:07

Najbolje bi bilo da kontaktirate podršku sajta jer oni imaju direktan uvid u vaš profil, pa Vam mogu dati najprecizniji odgovor. Meil za podršku je support@iqoption.com

Reply
Milan 25. јула 2018. - 03:03

Zamolio bih vas da komuniciramo putem mejla. Hvala!
Imam dosta pitanja

Reply
Admin 14. августа 2018. - 09:21

Sva vaša pitanja postavljajte ovde u komentarima. Slobodno možete postaviti i preko 10 pitanja nije nikakav problem. Komentari su javni i mnogo više ljudi može da vidi odgovore.

Reply
Lidija T. 3. августа 2018. - 21:19

A dali toa funkcionira i vo makedonija bidejki seuste ne sme vo eu

Reply
Admin 14. августа 2018. - 09:12

Da, podržana je Makednija. Sve isto važi kao i za Srbiju.

Reply
Gordana Stojanovska 20. августа 2018. - 12:50

Ja sam iz Makedonije. Trgujem na IQoption. Pri izbru jezika nije bilo srpski niti koji drugi od bivsih YU prostora. Sad vidim da ima pomochu screenshota da je pltforma na srpski… Dali bi hteli da mi pratite link na koji bi se ukljucila jer chatujem na engleskom a nije mi jaca strana… Hvala
PS nije mi jasno ovo polje vem mesto pa nisam popunija… slucajno sam usla na ovaj forum

Reply
Admin 20. августа 2018. - 13:07

Ni jedan jezik od država bivše Jugoslavnije nije podržan. Pišite ovde ako imate neko pitanje ili problem. Platforma je veoma jednostavna za korišćenje, tako da praktično vam jezik i ne treba. Sve se svodi na opcije call i put.

Reply
Miloš 21. августа 2018. - 12:40

Koje su najbolje strategije?

Reply
Admin 21. августа 2018. - 17:33

Ne može se ni jedna strategija izdvojiti jer svaka može doneti rezultate ako se pravilno koristi. Najbolji način da se zaštitite od gubitka je da podesite dnevne limite. Na primer, ako ste danas zaradili 50 eura, sutra 30, prekosutra 15, a nakosutra odete u minis 25 eura. Nemojte menjati strategiju, nego podesite limit koliko ste maksimalno spremni da izgubite. Prestanite da trgujete kad dostignete dnevni limit. Sutradan koristite istu strategiju sve dok daje rezultate. Strategiju promeniti tek ako se desi da tri dana uzastopno odete u minus.

Reply
Miloš 22. августа 2018. - 11:26

Da li imaš neki savet za početnike?

Reply
Admin 22. августа 2018. - 14:31

Držite se ovih saveta: https://binarneopcijezarada.com/10-koraka-da-postanete-profitabilan-trgovac-binarnim-opcijama/

Posebno bih istakao tačku pod sedam. Deluje možda nebitno, ali ovo je jedan od najvažnijih saveta. U ovom poslu, jako je važno imati osećaj kad je dosta. Ako jedan dan ne ide, jednostavno stanite i nastavite trgovinu sledećeg dana. Meni lično na početku ovo je bio jedan od glavnih problema. Dešavalo mi se da imam odličan dan, a onda sutradan katastrofa. U ovakvim situacijam treba stati i trgovinu nastaviti drugi put.

Reply
Nemanja 3. септембра 2018. - 01:37

Dobar dan hteo sam da pitam dali moze preko mastercard i dali ako uplatim 20 naprimer izgubim 10 i dali mogu 10 povuci nazad i koja je procedura od dokumenata?
Hvala

Reply
Admin 3. септембра 2018. - 11:16

Da, možete koristi Mastercard. U svakom trenutku, možete odustati i povući novac nazad. Za refundaciju dovoljna je kartica sa koje ste uplatili novac. Kad je u pitanju verifikacija Iq Option je jedan od najjednostavnijih sajtova. Dovoljno je vefifikovati broj telefona, a malo kasnije možete verifikovati identitet i adresu. Procedura je jendostavna i traje svaga nekoliko minuta.

Reply
Marjan 25. септембра 2018. - 08:46

Zdravo
Imam pitanje do vas.. Zasto na iq option moras predat svoje lecne dokumente kako sto su putovnica licna karta i vozacka, jel to sigurno il neka prevara? I jos jedno pitanje.. Kad sam otvorio Demo racun ne stoji mi Time neznam u cemu je problem…
Pozdrav

Reply
Admin 25. септембра 2018. - 09:02

Dokumenta se traže radi sprečavanja eventualnih zloupotreba. Ako vas ne bi identifikovali, mogao bi bilo ko da digne novac na svoj račun. Imate ovde više detalja: https://binarneopcijezarada.com/zasto-je-kod-brokera-binarnih-opcija-podizanje-novca-tako-komplikovano/

Reply
Sladjana 4. октобра 2018. - 10:49

Postovani,imam visa electron karticu erste banke. Da li sa njom mogu da uplatim depozit i podignem kasnije zaradjena sredstva ili samo do visine depozita? I koliko puta mesecno moze da se podize zarada?

Reply
Admin 4. октобра 2018. - 12:19

Na kraticu možete podići do visine depozita, a preko toga potreban vam Skrill nalog. Na ovoj stranici ima više informacija oko otvaranja Skrill naloga: https://binarneopcijezarada.com/registracija-i-otvaranje-skrill-naloga-deponovanje-i-povlacenje-novca-sa-skrilla/

Novac možete podizati koliko god puta želite.

Reply
milan 20. октобра 2018. - 17:48

dali mozemo zaradjeni novac povuci na bitcoin wallet

Reply
Admin 5. новембра 2018. - 17:37

Može jedino ako ste deponovali bitcoine. Ako ste depozit izvršili putem kartice ili Skrilla, ne može se povuči na bitcoin novčanik.

Reply
Jozef Tot 27. новембра 2018. - 21:45

VELIKI POZDRAV ! Od pre dve godine učim binarno trgovanje.. Tek pre neki dan sam naišao na Vaš sajt i veoma me je impresirao, naime do sada nigde nisam naišao na ovakva objašnjenja kao kod Vas. Moja pitanja su sledeća: Pre oko godinu dana sam uplatio prvi depozit, posle sam uplaćivao još manje iznose i pomalo trgovao. Još nisam uspeo da stvorim neki profit, te nisam ni povlačio novac. . Uplatu vršim DEBIT MASTER CARD-om OTP banke Srbija (devizna kart. EUR). Kartica je za slanje i PRIJEM dev. srestava u zemlji i inostranstvo. Dali ja sa ovom karticom mogu da povlačim i depozit i PROFIT ? U prošlogosišnjim odgovorima sam našao da je to moguće, međutim u ovogodišnjim odgovorima to mi nije jasno, za razne banke dali ste razne odgovore, pa Vas zato pitam za moj konkretni slučaj. Ako to ne funkcioniše, mogu li povlačiti profit sa VIZA VIRTUAL KARTICOM OTP banke, naime to su mi preporučili umesto SKRILL-a. ? Imam pitanje i u vezi verifikacije. Naime , registrovao sam se imenom i e-mail adresom LATINIČNIM pismom, dok mi je lična karta izdata ĆIRILIČNIM pismom.Može li to biti problem? ( vozačka dozvola mi je ćirilično, ali ime i podaci su uneti latinično) Izvinite za dugačko pismo, do sada nigde nisam dobio pravi i jasan odgovor pa se nadam da ćete Vi moći da to uradite. Verujem da će to pomoći i mnogim drugim trejderima. Unapred hvala i srdačan pozdrav iz Kikinde. Tot Jožef

Reply
Admin 28. новембра 2018. - 08:48

Na karticu možete povući samo depozit, zaradu povlačite na Skrill ili Neteller. Na zvaničnom sajtu IQ Option imate detaljno objašnjenje sa primerima: https://blog.iqoption.com/en/how-do-i-withdraw-to-the-card/ Za verifikaciju, najbolje da pošaljete pasoš, može i lična karta nije problem ćirilica. Bitno je samo da skenirate u boji i da je dobar kvalitet.

Reply
Darko 29. новембра 2018. - 00:17

pozz zato ja imam problem sa povlacenjem sredstava na binatex,samo su mi dali depozit 10usd na karticu a ostatak zarade mi odbijaju da povucem?

Reply
Admin 29. новембра 2018. - 15:59

Ne znam kakva su kod njih pravila. Kod IQ Option samo se depozit povlači na karticu, zarada ide na Skrill i Neteller.

Reply
Novica 29. новембра 2018. - 02:09

Pozdrav zanima me ovo skeniranje dokumenata, kako to da uradim, nije mi jasno uopste.. mozda sam glup ali ne svatam.. U svakom slucaju hvala..

Reply
Dragana 16. децембра 2018. - 12:01

Poštovani, kada u banci pitaju koji je osnov za priliv novca šta da kazemo a da nam to ne napravi problem? Ne znam kako je reseno pitanje oporezivanja tog novca i da li drzava ima pravo da uzme porez od te zarade?

Reply
Admin 18. децембра 2018. - 17:06

Država ima pravo da naplati porez, ali niko vas neće dirati dok je manja zarada. Kad počnete da zaradjujete veće sume, neće vam biti problem da otvorite firmu i platite porez. Kao osnov priliva možete navesti zarada na berzi ili zarada od trgovine valutama. Ni jedan zakon ne zabranjuje ovaj vid trgovine.

Reply
Zorica 25. фебруара 2019. - 11:31

Da li se ikako moze uplatiti depozit i povlaciti zarada preko bankovne kartice bez otvaranja skrill naloga. Ako moze, koja je najjednostavnija opcija?

Reply
Admin 22. марта 2019. - 12:48

Novac možete povući na Skril, Neteller i WebMoney. Webmoney je najpovoljniji.

Reply
Megi 15. маја 2019. - 19:25

Moze li Master Card debit (Telenor banka) da salje i prima novac i da li se novac salje u evrima

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 12:43

Može master kartica Telenor banke. Moguće je izabrati valutu po želji.

Reply
Marija 19. маја 2019. - 18:50

Postovani, mene zanima da li mogu vise puta traziti isplatu na visu debit sa koje cu i uplatiti? Pr. uplatim 50 dolara, zaradim jos 100, trazim isplatu 3 puta po 50 dolara? Pozdrav

Reply
Ivana 28. маја 2019. - 22:12

Imam problem da povucem novac, iznos je manji od ulozenog depozita. Naime, objasnjenje je da je proslo vise od 90 dana i da se novac ne moze isplatiti na karticu. Probali smo preko Skrila, prvo je stiga mail da je uplacen novac, a onda da je povucen zbog neke greske. Moze li objasnjenje korak po korak kako da povucem novac?

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 12:38

Da li ste kontaktirali podršku brokera? Najbolje da njih kontaktirate kako bi mogi da utvrde gde ste tačno napravili propust.

Reply
Danijela 19. јуна 2019. - 01:23

Podigla sam 3000 eura sa svog IQ racuna na Viza karticu, to je limit koji se moze prebaciti na vizu. Zanima me koji je najbolji nacin daljeg prebacivanja novca, tacnije kako najlakse mogu sa Webmoney prebaciti novac ma Vizu? Ili sa Skrilla, Nettelera? Ne znam kako taj deo funkcionise? Unapred hvala na pomoci!

Reply
Esim 10. октобра 2019. - 15:50

Poštovana Danijela, da li možemo da se čujemo preko e-maila pošto imaš iskustva sa trgovanjem na IQ option puno bi mi značilo.
Hvala unapred

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 11:46

Pomoć pružamo samo putem javnih komentara. Pitanja su uglavnom slična, a odgovore vidi mnogo više ljudi.

Reply
Jovana 22. јуна 2019. - 19:26

Da li ista pravila važe i za CG? I da li je moguće povlačiti novac na PayPal? Hvala!

Reply
Jovana 22. јуна 2019. - 19:29

I zanima me to davanje ličnog dokumetna.. Da li je uvijek neophodno i da li je to bezbijedno prilagati?

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 12:36

Verifikacija naloga je obavezna i potpuno je bezbedna. Nije moguće povući novac ako prethodno ništa potvrdili vaš identitet. Ovo je obaveza brokera zbog nadležnih finansijskih institucija.

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 12:37

Sve je isto i za Crnu Goru. Ne može se povući na paypal.

Reply
Katarina 23. јула 2019. - 13:52

Postovani,zelela bih da pocnem sa IQ options.
Koja kartica je nabolja za koriscenje,u kojoj valuti uplacujem,a u kojoj valuti mi se isplacuje novac?
Hvala unapred!!!

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 12:20

Možete koristiti bilo koju karticu. Savet je da to bude pripejd zbog veće sigurnosti, nije pametno plaćati na internetu na kojoj se nalazi sav vaš novac. Valutu birate prilikom registracije.

Reply
Gabor 30. августа 2019. - 23:36

Postovani,
posle probnog naloga, odlucio sam da se oprobam u svetu berzanske trgovine, ipak pre nego sto donesem konacnu odluku zanimaju me sledece stvari:
1. Dali grafikoni koje pratimo oslikavaju realno stanje svetske berze, ili je to grafikoni IQ options ?
2.Prati li svaki clan IQ options isti grafikon ili IQ options svakome isporucuje drugi grafikon u zavisnisti od uspeha u trgovanju ?

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 12:07

Grafikoni predstavljaju trenutno kretanje valuta na globalnom tržištu. Vaš posao je da predvidite kretanje kursa i ako u tome uspete zaradićete novac. Da bi ste bili uspešniji, pomaže praćenje vesti, aktuelnih dešavanja kao i poznavanje kretanja odredjenog valutnog para.

Reply
Perica Popov 6. октобра 2020. - 15:33

Zašto ne mogu da uplatim depozit preko mastercard banke Addiko?

Reply
Gabor 1. септембра 2019. - 10:52

I jos jedno pitanje, dali je grafikon koji koristimo u demo tj. probnom obliku identican sa grafikonom kao da smo stvarni kupci – prodavci ???

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 12:01

Da, sve je isto. Može uložiti 10 dolara i proveriti da li se sve poklapa.

Reply
Dimitrije 3. октобра 2019. - 11:58

Da li je moguće koristiti VISA karticu neke druge banke, a ne samo Intesa?
Hvala unapred na odgovoru!

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 11:56

Možete koristiti karticu bilo koje banke. Intesine pripejd kartice su sigurne, jer na njoj držite samo koliko vam treba novca. Nije pametno plaćati putem interneta sa karticom na kojoj se nalazi sav vaš novac.

Reply
Sara 19. октобра 2019. - 12:31

Postovani, ja imam dva pitanja: Moze li se novac podici sa Visa electron karticom Raiffeisen banke? Vidim da niko nije spomenuo RF…. pa zbog toga…i da li je Skrill nalog neophodan za rad na IQ ili se moze raditi samo preko Visa kartice?

Reply
Admin 16. јануара 2020. - 11:39

Obavezan je Skrill. Više detalja oko povlačenja novca imate na ovom linku: https://iqoption.com/en/faq/withdrawing-funds

Reply

Leave a Comment