IQ Option demo račun – kako funkciniše i koje su prednosti

by Admin

IQ Option je na tržištu već duži niz godina i trenutno smatraju se jednim od najboljih brokera za binarne opcije. Oni pružaju razne vrste usluga počev od visoko razvijene platforme i veoma malog, minimalnog uloga do nekih veoma jedinstvenih mogućnosti trgovanja. Sve ovo ih čini jednim od najtraženijih brokera. Ustvari, oni i jesu najpopularniji, od kada su postali licencirani od strane EU i Ruskog regulatornog tela. Ovo ih odvaja od sumnji koje trgovci ponekad imaju kada se suočavaju sa trgovinom binarima na tržištu. Iako su licencirani od strane regulatornog tela, još uvek postoji druge aspekte koje treba ispitati – IQ Option demo račun će vam omogućiti da istražite sve njihove karakteristike.

Da li je demo račun besplatan?

Demo račun je apsolutno besplatan za korišćenje i uvek možete da proverite njihov web sajt otvarajući besplatan demo računi trgujući virtuelnim dolarima. Nije potrebno ulaganje. Većina brokera vam samo omogućuje jednu mogućnost demo računa kada se registruje kod njih. IQ Option vam omogućuju besplatan pristup svim mogućnostima demo računa.

To je velika prilika da naučite, vežbate i dobijete neke korisne veštine, i ako želite da testitate vaše trgovačke veštine sa pravim novcem, možete početi sa pravim računom na ovoj platformi za samo 10$.

Koje su prednosti demo računa?

Kao što smo već rekli, sa IQ Option demo računom vi ćete moći da otkrijete pravu šemu i sve tehničke karakteristike ove specifične platforme, bez ulaganja. Budimo realni, da bi ste profitirali od različitih platformi, moraju se koristiti različite strategije. Međutim, vi ne možete biti potpuno sigurni da vaš pristup funkcioniše ukoliko ga ne testirate. Ali uvek postoji skriveni rizik trgovanja koji ne ide u vašu korist.

Šta ako bi ste mogli da testirate vaše ideje i u isto vreme da uštedite vaš novac? To je mogućnost koju IQ Option Login and Trading Platforf omgućuje. Vi više ne morate da trpite gubitke kada testirate vašu strategiju. Iskusniji trgovci su svesni, a novi trgovci će brzo naučiti da mogu uvk da provere da li je broker odgovarajući ili ne trgujući neko vreme sa njihovim demo računima.

Kako funkcioniše demo račun?

Mnogi ljudi su nesigurni kako demo račun funkcioniše što ih čini sumnjičavim da će izgubiti novac dok trguju na ovaj poseban način. Mi vas možemo uveriti da „demo“ na demo računu znači da vi nikad nećete moći da izgubite novac. Sve transakcije biće izvršene sa virtuelnim novcem i bićete u mogućnosti da testirate sve na platformi bez ikakvog straha. Najveća prednost je ta što ne morate da se prijavite sa vašom kreditnom karticom.

U odnosu na mnoge druge brokere IQ Option nikad ne pita za informacije o kreditnoj kartici kada se prijavljujete za demo račun.

To je znak da ovaj broker može biti potpuno od poverenja kao što se može videti u našem IQ Option Scam Inspection članku. Samo prava brokerska kompanija bi bilo kom korisniku ponudila ovu vrstu vežbanja bez naknade.

Mogućnost IQ Option demo računa je, u pravom smislu te reči, „ besplatan“, znači da nikada ne morate da uložite bilo kakav novac da pristupite tome i odmah ćete biti nagrađeni nekim virtuelnim dolarima za jednu trgovinu na koju ste kliknuli. U sledećem paragrafu ćemo vam objasniti sve vrste računa osim IQ Option demo računa, ili treba da kažemo kako neko može da trguje na IQ Option platformi i da zaradi pravi novac.

Šta posle demo računa?

Jednom kada probate IQ Option demo račun, mi smo prilično sigurni da ćete se vi držati ovog brokera i trgovati sa njim koristeći pravi novac. Vi stvarno ne morate biti bogati da bi ste to uradili. Kod većine drugih brokera, sistem demo računa je samo način da vas prevare da uložite veliku sumu novca. IQ Option, sa druge strane, nudi pravi trgovački račun sa minimalnim depozitom od 10$, kao što je rečeno u našem IQ Option Review 2017. To daje onima koji nisu voljni da investiraju puno novca pravu mogućnost da počnu trgovinu efikasno i da zarade neki profit koji je jedan od glavnih razloga za IQ Option uspeh u svetu binarnih opcija.

Možete birati između IQ Option pravog računa i VIP računa, ali stvar je u sledećem, vi možete dobiti vaš pravi račun skoro pa besplatno, ulažući samo 10$! Imajući u vidu činjenicu da je minimalna trgovina samo 1$, sa minimalnim ulogom vi možete obaviti 10 trgovina. Više nego dovoljno da počnete! VIP račun počinje sa minimalnim depozitom od 1000$ i omogućuje vam ličnog menadžera i mesečnu analizu uspeha trgovanja. Više o tipovima računa i minimalnom depozitu vidite ovde.

Bezbednost

Kao što smo već rekli, IQ Option demo račun je potpuno besplatan, tako da ne postoji pitanje sigurnosti da bi se o tome ovde raspravljalo. Međutim, ako odlučite da otvorite „pravi“ trgovački račun, iskusićete da nema nikakvih poteškoća da pristupite novcu koji zaradite, i trgovina uopšte je veliko zadovoljstvo. Postoje različite vrste za povlačenje novca kao što su bankovne transakcije i elektronsko plaćanje (Neteller, Skrill), ali oni takođe uvek mogu koristiti Visa ili MasterCard kreditne kartice. Više o povlačenju novca vidite ovde.

IQ Option je licenciran od strane CYSEC i prati sve finansijske regulative Evropske Unije, tako da se njihovoj bezbednosti može potpuno verovati.

Zaključak

Mi možemo zaključiti da je IQ Option jedan izuzetan broker. On garantuje potpuno bezbednu trgovinu; ima neverovatno nizak minimalni depozit i čak neverovatnu minimalnu trgovinu i najbolji deo je taj što vi možete da probate platformu besplatno preko IQ Option Demo. Nemojte čekati – otvorite IQ Option Demo račun: neće vas koštati ništa, a možete naučiti sve što vam je potrebno da znate da biste zaradili pravi novac.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

1 Коментар
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
SRETEN

DA PROBAMO

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x