IQ Option minimalni depozit i tipovi računa

by Admin

IQ Option je broker koji se bavi binarnim opcijama, i koji neprestano raste i razvija se od njegovog pojavljivanja na tržištu 2013. godine. Zbog njihove velike ponude i pouzdane podrške, trgovci rado biraju ovu kompaniju da bude njihova veza sa tržištem binarnih opcija. U poslednje dve godine, IQ Option je postao jedna od najpoštovanijih brendova na tržištu sa zadovoljnim klijentima iz puno različitih zemalja.

Jedan od razloga zašto je ovaj broker tako popularan je veoma nizak minimalni depozit (10$) ali i njegove vrste računa su takođe veoma dobre. Mi imamo neke IQ Option savete koji vam mogu pomoći da poboljšate i uvećate efikasnost vaših trgovina, tako da nastavite sa čitanjem.

Tipovi računa

Trgovci imaju nekoliko trgovačkih računa od kojih mogu odabrati: kompletno besplatan demo račun, pravi račun i VIP račun, svi su detaljno opisani u našem novom IQ Option Review (pregledu) tekst iz 2017. godine. Svi oni imaju mnogo različitih prednosti koje mogu ponuditi trgovcima i kako smo već rekli minimalni depozit je samo 10$ (demo račun je besplatan).

VIP račun takođe ne zahteva mnogo, zato što je depozit od 1000$ ustvari veoma nizak kada se uporedi sa minimalnim depozitom kod drugih brokera. Neke od prednosti koju nude ovi računi su: ogroman povraćaj u slučaju pogrešnog pedviđanja (do 60%), učestvovanje na takmičenjima u trgovini, lične menadžere itd., tako da stvarno ne možete pogrešiti sa ovim brokerom.

Zaključak

Da zaokružimo ovaj pregled IQ Option saveta, reći ćemo da će vam dobri brokeri uvek ponuditi način da uvećate vašu zaradu dok trgujete sa njima a IQ Option je jedan od najboljih. Samo nemojte brzati sa vašim trgovinama i ovi brokerski bonusi i vrste računa vam mogu biti od velike pomoći. IQ Option je jedan od najboljih svetskih brokera koji se bavi binarnim opcijama. Ako se prijavite kod njih odmah ćete otkriti i zašto.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

4 Коментари
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Belic Radivoj

Danas sam u par navrata pokusavao da se registrujem i to sa pravim nalogom ali je moja visa electron cartica iz raiffeisen banke odbijena. Da li mozete da mi kazete zbog cega se to desilo i da li da probam da otvorim kod iste banke visa virtuon umesto visa electron?

Mihajlo
Mihajlo

Da li je moguće da uložimo npr samo 150 evra?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x