Kako sam dodatni posao pretvorio u ozbiljan biznis

by Admin

Od očajne do velike sume novca svakog meseca: Evo kako je trgovina binarnim opcijama promenila moj život

Uspeti da zaradite dodatni prihod svake nedelje sa minimalno utrošenim vremenom i što manjim naporom sigurno je san mnogih ljudi, a takođe je to bio i moj san. Godinama sam isprobavao sve različite načine da zaradim dodatni novac i ubrzo sam shvatio da su mi svi oni previše oduzimali vremena i rezultirali su veoma malim profitom ili ga čak nije ni bilo. Međutim, sada sam ponosan i srećan što zarađujem oko 1000€ nedeljno za samo nekoliko sati iz mog udobnog doma ili čak sa mog pametnog telefona dok sam u sred posla. Binarne opcije su promeni moj život i značajno poboljšale životni standard koji sam uvek želeo da omogućim mojoj porodici i sebi.

Ali, da počnem iz početka: Ja se zovem Aleksandar imam prosečan administrativan posao koji donosi stalnu i osrednju platu. Kada je moja supruga najavila da ćemo dobiti blizance, moj ceo svet se srušio i ja sam bio očajan na samu pomisao da će ona ostati kod kuće i biti sa bebama, dok sam ja morao da smislim način kako da zaradim za nas četvoro!

Pričajući o mojim strahovima i očajanju bio sam zahvalan kada mi je kolega na poslu otvorio oči i predstavio svet trgovine binarnim opcijama. U početku bio sam skeptičan, misleći da će to biti još jedan pokušaj da zaradim nešto novca koji će se završiti loše. Nakon nekoliko dana, idući tim putem, bio sam siguran da će moj susret sa trgovinom binarnim opcijama dokazati da će to spasiti i promeniti moj život, dozvoljavajući mi ne samo da zaradim dodatni prihod već i dok se bavim time da imam dovoljno vremena da se posvetim mojim voljenima i da uživam u pecanju i baštovanstvu.

Želeo sam da saznam više o tome kako to radi i da li može da radi u moju korist? Pa ako sam ja mogao da uspem sa binarnim opcijama onda sam skoro siguran da svako to može. Lepota trgovine binarnim opcijama je ta što je stvarno jednostavna, lako je razumeti kako funkcioniše i kako postaviti trgovinu.

U mom slučaju nisam imao nikakvog znanja o finansijskom tržištu niti stručnim izrazima i pitanjima kao ni iskustva sa trgovinom. Trgovina binarnim opcijama je pokazala da je najprikladnija vrsta trgovine za ljude poput mene, neiskusne, one koji žele rešenje koje je jednostavno shvatiti i primeniti, a to znači da svako može da trguje i da lako zaradi dnevno oko 100-200 € od kuće.

Sve što vam je zaista potrebno da bi ste počeli trgovati je račun kod brokera, par minuta na mreži i očigledno internet konekcija, ili do kuće ili ako ste u pokretu. Ja obično sada trgujem sa mog mobilnog telefona, vraćajući se sa posla da bih uštedeo još vremena.

U stvari, moja trgovina ide tako dobro da razmišljam da ostavim moj stalni posao i postanem trgovac binarnim opcijama sa punim radnim vremenom, pošto verujem da sam pronašao strategiju koju pratim tokom moje trgovine i koja je jednostavna i čini se da pobeđuje u većini slučajeva.

Vidi: Kako zaraditi novac binarnom trgovinom

Dopustite mi da objasnim stvari malo šire i pojasnim sliku: Naravno, kada sam prvi put počeo trgovinu ja sam bio veoma zabrinut i nisam želeo da rizikujem puno novca, za svaki slučaj da ne krene sve u pogrešnom pravcu, prema tome otvorio sam račun sa minimalnom početnom sumom, koja je bila 100€ i počeo sam samo postavljajući male trgovine koje nisu bile veće od 5€ po jednoj trgovini, sve dok nisma bolje počeo da shvatam kako funkcionišu bianrne opcije.

Vidi: Da li treba da budete profesionalac da bi ste trgovali binarnim opcijama?

U početku ja sam gubio trgovine tu i tamo, ali izgubljene sume su bile podnošljive i bio sam uveren da sam naučio od svakog gubitka i od svake greške. U relativno kratkom vremenskom periodu bio sam u stanju da se odlučim za veoma jednostavnu i efikasnu strategiju trgovine koju ja sada primenjujem i koja ide u moju korist u 90% mojih trgovina.

Uz pomoć trgovine binarnim opcijama tj. predviđajući tok kretanja cena (rastuća ili opadajuča) sredstava u okviru određenog vremenskog perioda, za nekoliko sati svakog dana, ja sada zarađujem pozamašni dodatni prihod svake nedelje koji mi omogućuje da živim udobno i da pravim planove za budućnost.

Siguran sam da vas zanima moja pobednička strategija… ja nemam problem da je otkrijem, po meni, mislim da je prilično jednostavna i neposredna za svakog da je razume i primeni u praksi. Ono što je odlično u vezi strategije koju pratim je to što ne zahteva prethodno znanje o tržištu ili sredstvima, niti detaljno praćenje vesti koje obično utiču na cene sredstava, iako svi ovi elementi mogu dobro funkcionisati kod drugih trgovaca. U mom slučaju ja se jednostavno koncentrišem na trendove, tj. umesto praćenja bilo čega drugog ja jednostavno veoma pažljivo proučavam grafikone cena za svako trgovačko sredstvo i fokusiram se na identifikaciji specifičnih šema i trendova na grafikonima, koji su pokazatelji pravca u kom cena ide za svako određeno sredstvo.

Vremenom sam otkrio da se određene šeme stalno ponavljaju i bio sam u stanju da ih brzo uočim tako da sam imao prednost nad njima, sve što treba da uradiš da ostvariš profit je da staviš opkladu na UP ili DOWN trend koji se događa. Za bolju ilustraciju ovoga, vidi tri grafikona ispod koji objašnjavaju šta treba uraditi u svakom od slučajeva:

UP trend Chart (Grafikon rastućeg trenda)

Ovaj grafikon jasno ilustruje UP (uzlazni) trend, sa cenom sredstava koje nastavljaju da rastu na gore u toku pravca od jednog sata. Kada uočite takav trend treba odmah postaviti CALL trgovinu.

DOWN trend Chart (Grafikon opadajućeg trenda)

Na ovom grafikonu vi lako možete uočiti DOWN (opadajući) trend, pošto cena prikazanih sredstava ovde brzo opada u toku dva sata. Jednom kada uočite ovakav trend treba odmah da postavite PUT trgovinu.

NEUTRAL trend Chart (Grafikon neutralnog trenda)

Kada pogledate u grafikon vi vidite da cena sredstava ostaje prilično statična, ovo se zove neutrani trend. Najmudrija stvar koju treba da uradite kada uočite neutralni trend je da ne radite ništa i da čekate da se pojavi UP ili DOWN trend, kao u prethodna dva primera.

Vremenom i sa iskustvom postaće lakše za vas da naučite da uočavate trendove dovoljno brzo da bi bili u stanju da ih koristite da bi ste stvorili dobitak za vaše trgovinske poduhvate. Samo je potrebno da pažljivo pogledate i imate dobre reflekse da identifikujete trend što je brže moguće i blagovremeno trgujete u skladu sa tim. Za mene ovo čini čuda a takođe bi moglo i za vas.

3 jednostavna koraka koja su vam potrebna da počnete da dobijate na trgovini binarnim opcijama

1. Otvorite račun kod brokera od poverenja koji se bavi binarnim opcijama.

Lično, ja trgujem IQ Option zbog mnogo razloga. Najvažniji je to što su oni zvanični broker sa dugim prisustvom na tržištu, i oni su regularni, što mi daje dodatnu sigurnost i samopouzdanje prilikom trgovine sa njima.

Drugi razlog je njihova platforma za trgovanje koja je veoma prilagođena korisniku, efikasna, efektivna i intuitivna i ima specijalnu mobilnu aplikaciju koja mi omogućava da trgujem dok sam u pokretu i ne gubim vreme uopšte. Veoma sam zadovoljan svojim izborom brokera i definitivno bih preporučio da počnete trgovanje binarnim opcijama otvarajući nalog kod ovog brokera.

2. Uvećajte vaš račun uplaćivanjem depozita
Da bi ste bili u mogućnosti da postavite trgovinu prvo morate uplatiti sredstva na vaš trgovački račun. Uplata sredstava na moj trgovački račun sa IQ Option je vrlo siguran i jednostavan proces i to možete uraditi putem kreditnih kartica (Visa, MasterCard), bankovnog transfera novca ili putem digitalnog plaćanja. Moja preporuka za sve nove trgovce je da uplate male početne uloge, u slučaju IQ Option minimalni iznos je 10$ i svaki put postavljajte male trgovine. Kada steknete iskustvo i samopouzdanje i naučite da prepoznate trendove kao što sam objasnio, možete povećati uloge i preuzeti veće rizike, povećanjem vašeg uloga i uloga vaše trgovine proporcionalno će porasiti i dobici i profiti.

Vidi: Povlačenje novca sa IQ Option

3. Postavite trgovinu
Sa pravim finansijskim računom postavljanje trgovine na binarnim opcijama je vrlo lako, budući da samo treba da izaberete sredstvo trgovine, vreme trajanja i iznos koji želite da uložite i onda, odlučite se za pravac za koji mislite da će se cena kretati, pritisnite na UP (Call) ili DOWN (Put) dugme. To je sve.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

2 Коментари
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Mila
Mila

Binatex kao i ostale binarne opcije su jedna velika prevara! Ne nasedajte ljudi! Ja, nazalost, jesam. Dva dana sam bila na demo verziji koja je stopostotna navlakusa. U demo verziji je tako lako zaraditi ,i nagomilati novac, ona se tako lako igra, toliko lako da sam pomislila da cu za mesec dana kupiti sebi stan. Onda sam uplatila 300 $ i krenula u realnu verziju. Verujte da je nemoguce. Tako brzo se novac istopi kao da kompijuter prati svakog igraca i onemogucava svaki dobitak! Sasvim drugacije diagram vibrira nego u demo verziji! Do poslednjeg dolara je sve otislo! Ne upustajte se u prevare ovog tipa! Uzmite u obzir moje iskustvo da ne biste naucili na svom. Platforma je i napravljena da bi se neko obogatio na necijoj lakovernosti!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x