Kako zaraditi novac binarnom trgovinom

by Admin

Na ovoj stranici objasnićemo binarnu trgovinu od početka do kraja. Naučićete sve što vam je potrebno da znate o trgovanju binarnim opcijama da bi ste zaradili.

Binarne opcije pružaju novu vrstu trgovine za mnoge investitore i pružaju relativno jednostavnu i pogodnu platformu za to. Ako vam se dopada ideja o binarnoj trgovini, prirodno je da će te želeti što više da saznate što više informacije. Za sada, važno je da saznate osnovne informacije.

KAKO DA ZAPOČNEM TRGOVANJE?

Nakon što ste uspešno odabrali vašeg brokera i napravili vaš trgovački račun, moraćete da stavite sredstva na račun da bi ste počeli trgovati. Većina brokera nudi klijentima lak onlajn metod da ulože sredstva koristeći uglavnom kreditne kartice. Takođe vam je dozvoljeno da uložite sredstva preko transfera novca ili elektronskim putem.

Ako imate pitanja, kada počnete da koristite vaš račun, skoro sve platforme nude podršku korisnicima, najčešće putem stranice za četovanje i putem e-maila. Neki nude opciju četa uživo, gde možete odmah postaviti pitanje kvalifikovanim predstavnicima.

Ako ste zainteresovani za svet binarnih opcija, počnite da tražite brokere sve dok ne nađete nekog u kog imate poverenja. Za kratko vreme ćete se upoznati sa svime što trgovanje binarnim opcijama ima da vam ponudi.

Videti: Zašto je IQ Option najbolji broker binarnim opcijama 2017. godine

GDE DA TRGUJEM BINARNIM OPCIJAMA?

Binarnim opcijama može se lako trgovati onlajn, gde god imate pristup internetu. Mnoge različite platforme nude investitorima mogućnost da trguju onlajn; da bi ste trgovali sa jednim od ovih brokera morate prvo napraviti onlajn trgovački račun.

KAKO DA NAPRAVIM TROVAČKI RAČUN ZA BINARNE OPCIJE?

Prvo se uverite da ste obavili vaša istraživanja. Postoji puno brokera koji nude mogućnost da trgujete binarnim opcijama onlajn, međutim nisu svi podjednako pouzdani. Proverite gde je broker lociran i koliku zaradu nudi svojim klijentima. Raspitajte se o procentu koji broker uzima kada trgovina dobija ili gubi. I pored toga, proverite da li imaju pozitivne komentare predhodnih korisnika. Konačno, obratite naročito pažnju na bezbednost da bi ste osigurali vaš novac.

Na većini trgovačkih palatformi možete vrlo lako otvoriti trgovački račun. Obično će vas upitati za osnovne lične podatke, uključujući vaše ime, zemlju gde živite i datum rođenja. Ako ste nesigurni u vezi registracije, mnogi sajtovi nude demo naloge ili jednostavne video zapise, napravljene tako da vas vode kroz proces pravljenja vašeg naloga i postavljanja vaših prvih trgovina.

Vidi: Kako otvoriti demo nalog

KAKO ZARADITI NOVAC BINARNOM TRGOVINOM?

Kratak odgovor je, da bi ste zaradili novac trgujući binarnim opcijama treba da donesete pravu odluku od dva moguća ishoda. Morate dobijeti vaše trgovine. Na duži vremenski period treba da dobijete većinu vaših trgovina. Svako može da dobije jednu trgovinu binarnim opcijama kao što svako može da dobije jednu ruku u pokeru. Međutim, da bi ste dobijali većinu vaših trgovina na duži vremenski period i stalno zarađivali novac, morate razviti metodu koja vam odgovara.

Vidi: Najbolje strategije za trgovinu binarnim opcijama

Da bi ste zaradili novac treba da razvijete pobednički metod, tehniku ili strategiju koju ćete ponavljati. Da bi ste pronašli ovu pobedničku tehniku potrebno vam je strpljenje, hrabrost, analize i da razumete ono što želite od vaše trgovine. Mogli bi ste da radite stvari kao što su učenje o binarnim strategijama, kao što je čitanje akcijskih cena ili suštine binarne trgovine. Ili bi ste mogli da investirate u pouzdane binarne signalne servise koji će vam signalizirati kad god njihov sistem prepozna profitabilnu trgovinu. Možete zaraditi novac trgujući binarnim opcijama, ali to nije bez rizika i nija lako uraditi. Kada bi tako bilo svi bi to radili, a to nije slučaj.

Da bi počeli, prva stvar koju mi preporučujemo je da krenete napred i da izaberete jednog od brokera koji se nalazi na ovoj listi i pratite korake da bi ste dobili demo binarni trgovački račun sa kojim bi ste vežballi. Ako vežbate trgovinu putem lekcija, tutorijala i primera vi nećete imati rizik. To je stvarno najbolji način da saznate kako da trgujete bianrnim opcijama.

VIŠE NAČINA ZA TRGOVINU BINARIMA

Mi smo opisali binarno trgovanje kao neki „gore ili dole“ izbor, postoje i druge vrste binarnih opcija koje su dostupne za trgovinu. Sve vrste binarnih opcija imaju u suštini dva izbora za trgovca i dva moguća ishoda na kraju trgovine. Umesto da birate „up or down“ (gore ili dole), trgovac može da izabere „touch or no touch“ (dodirni ili nemojte dodirnuti) ili biti u ili van postavljenog opsega. Možete saznati više o različitim vrstama binara koje postoje i čak izgraditi svoju sopstvenu trgovinu kod mnogih brokera koji nude takvu opciju.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

1 Коментар
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x