Uspeh na binarnim opcijama – Marija Jovanović, Gornji Milanovac

by Admin

Trgovanje binarnim opcijama je promenilo moj život. U početku je sve počelo kao hobi. Bila sam domaćica sa veoma malo posla osim što sam se šunjala po kući ceo dan sređujući stvari i pripremajući večeru za mog supruga.

Naišla sam na oglas za ovu novu vrstu trgovine za koju se smatra da je mnogo jednostavnija i lakša od tradicionalne Forex trgovine. Pogledala sam to, pogledala sam neke You tube video zapise i našla veoma interesantnu seriju članaka o osnovnoj analizi binarnih opcija. Na mnogo načina se to savršeno uklopilo. Kod kuće sam ceo dan slušam vesti, tako da imam slobodnog vremena i znam šta se dešava u svetu i zato sada imam mogućnost da ovo znanje korisno primenim, a to će biti oslobaćajuće iskustvo za mene.

Moj prvi brak nije bio savršen pošto je moj suprug imao aferu sa koleginicom. U godini kada se moj brak raspao ja sam ustvari postala prilično veliki trgovac. Na vrhuncu moje trgovačke karijere ja sam zarađivala između 4.000 i 6.000 funti mesečno. To je bio kapital koji sam iskoristila da započnem novi život za sebe, odvojeno od mog supruga. Binarne opcije su mi dale slobodu, ne samo ekonomsku, već takođe i poverenje u svoje sposobnosti da promenim život, da izađem iz nezahvalnog braka i da počnem novi život.

Trgovina je bila moj fah, bila sam jako dobro upoznata sa dešavanjima na svetskom tržištu i geopolitičkim prevratima, i kad god bi se očekivao krajnji ekonomski tržišni izveštaj uvek sam imala predosećaj kako će tržište reagovati. Trebalo bi reći da je ovo bilo bez ikakvog sigurnog znanja o rezultatima datog ekonomskog izveštaja. Ali čim su se pojavile cifre i grafikoni počeli da se kreću, ja sam uradila moj domaći zadatak tako što sam bila na najboljoj poziciji da tačno procenim kako će tržište primiti vesti i da li će se tržište kretati gore ili dole, profitirajući u jednom pravcu i onda vraćajući se odmah nazad i trgujući u suprotnom pravcu.

To je jedno zadivljujuće osećanje, da vidite kako je vaš naporan rad urodio plodom i da znate da ste na pravom mestu u pravo vreme, binarne opcije su mi omogućile da sa pravim alatom trgovina ostvari u moju korist i biću zauvek zahvalna ovom revolucionarnom alatu za trgovinu.

Prestala sam da trgujem pre tri meseca, osećala sam da mi je bila potrebna pauza da shvatim gde sam došla i da pokušam da pronađem svoj sledeći najbolji korak. Niko ne trguje zauvek binarnim opcijama ili bio čim drugim, ali ako ste spremni da uložite napor u trgovinu to može biti velika promena za vas, dajući vam slobodu da ispitate vaše mogućnosti i donesete izbore koji će voditi vaš život u potpuno drugom pravcu.

Kasnije ove godine planiram odmor do Azije. Otići ću tamo i pokušati da „pronađem sebe“, biće teško a da tu i tamo ne postavim neku zabavnu trgovinu, naročito sa ovom novom mobilnom aplikacijom za trgovinu koja se čini da je posebno napravljena da me ponovo uvuče u trgovinu. Videćemo kako će to ići.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x