Saveti iz arhive naših čitalaca – budite uspešni u binarnim opcijama

by Admin

Čitaoci sajta Binarneopcijezarada.com, skloni ste da nas iznenadite nekim novim idejama, koje prevazilaze savete i strategije koje nudi trgovina binarnim opcijam. A nama se to dopada! Tako da smo mislili da stavimo sva vaša znanja na jedno mesto. Sledeći savetu su samo neki koje su nam poslali naši čitaoci.

Trgujući binarnim opcijama neko vreme, ja sam zaista i dobio bonuse koje je menadžer obećao. Ali sav moj dobitak je izgubljen kada sam izgubio smirenost i postao pohlepan. Sada mi iskustvo koje sam sticao mesecima, pomaže da ostvarim konstantan profit.

Evo nekih saveta i jasnih ideja koje vam trebaju da bi bili uspešni na binarnim opcijama.

1. Cilj je 10% profita dnevno. (200-300% profita je moguće, ali to znači da vi treba da trgujete duže i sa većim iznosima, ali i šanse za gubitak su mnogo veće; sa 10% dnevnog složenog profita, za tri meseca, ulog od 250$ može postati 10.000$). Dobiti 10% je mnogo je lakše i ne trebaju vam više od 3 trgovine.

2. Imajte „STOP“ iznos za trgovinu na umu. Primer „zaustaviću se ako ostvarim 10% profita ili zaustaviću se ako izgubim do $______________“

3. Trgujte samo u opciji od 30 minuta i jednog sata. Opcija od jednog minuta je veoma primamljiva ali tu se dešavaju najveći gubitci.

4. Čekajte – da bi ste došli do najviše ili najniže pozicije pre nego što se kladite treba da znate najvišu i najnižu tačku dnevne trgovine. Kada ste blizu najviše ili najniže pozicije, možete da se kladite sa više samopouzdanja. Izbegavajte da se kladite kada je trgovina u sredini.

5. Potražite tačku vodilju – kada se kladite na opciju od jednog sata pratite trend na grafikonu od 2 sata. Koristite grafikon od 1. minuta kao signal za „čekajte“ ili „kladite se“. Primer – grafikon od 2 sata pokazuje opadajući trend, pre nego što se kladite pogledajte u grafikon od 1. minuta, ako opada, kladite se, ako je rastući trend, čekajte. Jednom kada započne opadajući trend kladite se na opciju od jednog sata.

6. Uložite samo minimalnu sumu sa kojom ste zadovoljni. Ignorišite problematične brokere i bonus mamce. Uložite sumu – primer – uložite 250$ mesečno, kada počnete da ostvarujete profit, mesečno povucite nešto od profita. Ali uvek ostavite nešto novca za trgovinu. Početni cilj je da se povuče sav novac koji ste uložili kroz ceo proces.

Neke od tačaka koje su pomenute mogu biti i suviše tehničke prirode, nadamo se da će vam pomoći.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

1 Коментар
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
MarkoBg98
MarkoBg98

Ova strategija od 30 minuta i 1 sata je odlična za početnike, krenite sa ovom strategijom, vremenom ćete i naučiti i na kraće staze! Evo ja već vežbam na DEMO nalogu ovu strategiju već nedelju dana i ide odlično! Prezadovoljan sam!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x