Kako izbeći prevare na binarnim opcijama

by Admin

Žalosna je činjenica da postoje mnogo prevara u vezi sa binarnim opcijama. To je ono što ozbiljno narušava reputaciju ovog oblika trgovine, i čini ga prilično sumnjivim za mnoge potencijalne trgovce. Ako se plašite da postoji šansa da vas prevare u takvim šemama, stvarno nema potrebe da brinete.

Kako izbeći prevare na binarnim opcijama

Ovde ćemo govoriti o mnogim načinima kako možete izbeći prevare na binarnim opcijama. Ovo će vas ostaviti slobodnim da prihvatite prednost svega što ova vrsta trgovine ima da vam ponudi:

1. Birajte licencirane brokere
Ako zaista želite da izbegnete prevare, onda je vaš najbolji izbor da se prijavite kod licenciranog brokera za binarne opcije. To je zbog toga što su ova lica zakonski uređena od strane različitih agencija. To znači dve stvari za vas kao trgovca.

Prvo, brokeri su obavezni da poštuju pravila koja su uređena od strane ovih regulatornih tela. U slučaju kršenja ovih pravila došlo bi do detaljne istrage i do oduzuimanja njihove licence.

Drugo, to znači ako broker krši bilo koje zakone, krade vaš novac ili identitet, ili radi nešto nemoralno, vi će te moći zakonski reagovati. Prethodno pomenute agencije će ne samo ući u trag brokerima, već i preduzeti potrebnu akciju da vam povrate ono što ste izgubili. Kao što možete videti, mnogo je bitno da se držite licenciranog brokera.

Vidi: Zašto je IQ Option najbolji broker binarnim opcijama 2017. godine

2. Izbegavajte obećanja da će te se brzo obogatiti
Ljudi tek počinju da budu svesniji trgovine binarnim opcijama i šta ona znači. Oni koji ne shvataju na odgovarajući način osnovna pravila mogu biti lako prevareni od strane lažne reklame. Ako broker daje krajnje neobična obećanja, to vam garantuje da su ona lažna. Da bi uspeli sa trgovinom binarnim opcijama, vi morate da se potrudite i da uložite vreme i rad. To nije nešto što će vam doneti novac preko noći. Takođe vi treba da procenite tvrdnje koje brokeri daju. U većini slučajeva ako to izgleda suviše dobro da bi bilo istinito, tako će i biti.

3. Skupljajte informacije
Internet je jedan odličan izvor informacija ako se koristi ispravno. Postoji veliki broj sajtova i foruma gde se trgovci binarnim opcijama okupljaju da bi izneli svoja mišljenja o različitim brokerima i platformama. Kao što možete da zamislite, mnogo toga će biti sponzorisani članci i komentari tako da će te vi morati da se klonite prevara. Uprkos tome, potrudite se da pronađete detaljne izjave o tome šta su neki trgovci iskusili sa određenim brokerom.

4. Obratite pažnju na detalje
Iako je broker legitiman, ne znači da ste van opasnosti. Postoje mnogi brokeri koji gledaju da zarade na vašem neznanju. Naravno, oni neće reklamirati ovu činjenicu.

Umesto toga, oni će sakriti određene uslove iz njihove poslovne politike kao i njihove zahteve. Mnogi brokeri znaju da čak i najiskusniji trgovci previde ovaj deo sporazuma. U poslovnoj politici sve je do detalja opisano, tako da obavezno pročitajte pravila da ne biste kasnije upali u problem. Prema tome nemojte se prijavljivati kod nekog brokera dok ne saznate sve o njemu, politiku poslovanja, da li je licenciran i iskustva trgovaca. Sve ovo gore navedeno su odlični saveti kako možete izbeći prevare na binarnim opcijama. Držeći se ovih saveta, vi ćete mnogo teže upasti u šemu ili prevaru.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x