Binary Master strategija – 70% stope uspešnosti na binarnim opcijama

by Admin

Binary Master strategija – ovo je vrlo jednostavan sistem, koji je pogodan za početnike. Pored toga, takođe je profitabilan – 70% stope uspešnosti. Binary Master je zasnovan na samo dva indikatora: PinBar i SMA Crossover Justin. Kada se indikatori poklope možemo reći da je to poziv na akciju – odaberite PUT ili CALL opciju.

Karakteristike Binary Master strategije

Platforma: Metatreder 4
Vreme trgovine: Non stop
Vremenski okvir: M5
Vreme isteka trgovine: 3-5 minuta
Preporučeni brokeri: IQ Option

Pravila trgovine Binary Master strategije

CALL pravila:

Čekajte dok se ne pojavi žuta strelica usmerena naviše uz pomoć PinBar indikatora i ako se pojavi nakon nekoliko sekundi zelena strelica usmerena naviše uz pomoć SMA CrossOver Justin indikatora, odmah primenite CALL opciju sa vremenom trgovine koja traje 3-5 minuta.

PUT pravila:

Čekajte dok se ne pojavi žuta strelica usmerena naniže uz pomoć PinBar indikatora i ako se pojavi nakon nekoliko sekundi crvena strelica usmerena naniže uz pomoć SMA CrossOver Justin indikatora, mi odmah primenjujemo PUT opciju sa vremenom trgovine od 3-5 minuta.

Nekoliko vizuelnih primera:

Naravno, možete reći da 70% nije mnogo za trgovinu binarnim opcijama. Ali ako trgujete kod brokera koji nudi visok procenat profita (kao što je u IQ Option), onda vi možete zaraditi dobru sumu novca. Štaviše, autor ovog sistema tvrdi da može biti primenjen Martingale metod zato što neprofitabilne transakcije obično ne prekoračuju tri uzastopne trgovine. Ali upamtite da je Martigale sistem veoma opasan.

U arhivi Binary_Master.rar:
clock-.ex4
PinBar.mq4
SMA CrossOver_Justin.ex4
BinaryMaster.tpl

Za preuzimanje indikatora klikni ovde.

Upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija IQ Option donose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne treba ulagati novac koji ne možete sebi priuštiti da izgubite

PREPORUČUJEMO

Subscribe
Notify of
guest

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x